Tack! 
Här är de första kapitlen i boken!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
I normala fall används tygerna till våra kollektioner på DesignWerket!
Du hittar våra färdiga plagg >> HÄR
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
KVALITÈ
Hållbart tillverkade i Europa
UNIKT
Du hittar de endast här!
VOLYM
Köp fler spara mer!
LEVERANS
Fri frakt med DHL
VAD ÄR DESIGNWERKET?
Varumärket DesignWerket® registrerat i EU 2014-kännetecknas av designern Gunilla L Werkelins distinkta design.

Rock/romantisk kläder och inredning för kvinnan som vill sticka ut i mängden. Alla produkter är gjorda i LIMITED EDITION-för att göra dig unik!

En enda formgivare gör alla delar som utgör varumärket, och hennes fantasi är lika fantastisk som hennes uppmärksamhet på funktion och detaljer. Hon tolkar trenderna i modevärlden och kombinerar dem med en kärlek till historia och rock - vilket ger dessa vackra kläder.

Om du har tur att få tag på ett av hennes kläder eller inredning som är gjorda i begränsad utgåva, kommer du att ha det i många år framöver och ständigt hitta dig själv att svara på frågan: "Var har du köpt den?"

DesignWerket erbjuder kunden; hållbart mode och heminredning genom ansvarig konsumtion: ett svenskt alternativ, med all produktion i Europa.

Vår typiska kund är en kvinna 30+, säker, oberoende, livsnjutare, som vill klä sig snyggt och trendigt. En kvinna som uppskattar en bekväm, avslappnad stil med ett stänk magi och gotik! Hon är inte rädd för att sticka ut ur mängden och anser att livet är för kort för att inte bära sköna, unika plagg dagligen. 

Vad vi INTE är

Vi är inte ett lågprismärke som massproducerar i låglöneländer. Vi är heller inte ett dussinmärke som kopierar vad andra gör, för dig som inte vill sticka ut.

Alla av våra artiklar är unika och finns endast i begränsad upplaga.
© Walwet 2022 - All Rights Reserved. Vi gör allt med ♥